lördag 29 juni 2013

Aldrig mer en misslyckad pajdeg

 
 
 
 Den perfekta  Paj degen som du aldrig misslyckas med.

Jag fick detta recept  av  Lance i Virginia . Det kan inte  gå fel! Du gör fem enkla pajskal som håller en evighet i frysen.. Bara att linda in i gladpack  och ta fram en timme och tina  innan du ska göra pajen.
Pajdeg till efterätter eller matpajer

  Ingredienser

  8 ½ dl mjöl
  150 gram smör
  1 matsked socker
  2 tsk salt
  1 matsked ättika
  ett ägg
  1 dl kallt vatten

 .Använd en gaffel eller matberedare blanda de första fyra ingredienserna.
  I en separat skål vispa ​​resterande ingredienserna. , rör ner mjölblandningen  och arbeta den till en fin jämn pajdeg,  skär upp den  i 5 delar och forma till små bollar.kyl i 15 minuter innan du andvänder eller (och det är detta som är så bra ) linda in dom i gladpack och frys dom i små lagom stora  bollar .
Att ta fram när barnen kommer med blåbär i en mugg från skogen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den tysta frukten banan.

  D et var en gång då radion var ny och spännande, då gick man hem till grannen som hade en apparat och lyssnade. Det var inte lätt att ratt...